Hiphopstraatgebeuren

Hiphopstraatgebeuren

Woordkracht 9

HHSGPosted by Hiphopstraatgebeuren Tue, June 20, 2017 17:04
Vrijdag vindt de negende editie van Woordkracht plaats. Deze editie brengt u Siebrand, Faya Santos, Kristien Spooren en Marie.

Siebrand is een emcee afkomstig uit Hulste, op weg ergens tussen Gent in Kortrijk. Dit jaar won ie de Gentse voorronde van End of the Weak, een freestylen-wedstrijd voor emcees. Deze cyphercat is bezieler van Auw La, een erkende studentenvereniging voor poëzie, en zet zich mee in voor de Kortrijkse Hiphopacademie De Stroate en talloze evenementen zoals Harde Velden en Blaisbattle.

YT: http://bit.ly/Siebrand

Faya Santos is opkomende Nederlandstalige rapper uit Gent. Ondanks z’n jonge carrière heeft de man al enkele visueel sterke clips laten inblikken als ‘Wat als’ en ‘O.N.S.’

YT: http://bit.ly/FaYaSanTos

Kristien Spooren schrijft poëtische teksten en droomt. Als lid van de Auw La Crew organiseert ze avonden rond gesproken woord in Gent. Ze studeert Afrikaanse talen en culturen aan de UGent en volgt een opleiding Woordkunst. Met een groep andere dichters uit Mechelen en omstreken vormt ze sinds april het collectief Weer/Woord. Haar gedichten zijn fragiel en impressionistisch.

YT: http://bit.ly/Kristien

Ma Rie neemt je mee op een muzikale reis met haar gitaar en zoetgevooisde stem.

YT: http://bit.ly/MarieGavel

Tijdsschema:

19:30 deuren open
20:00 open mic
20:30 Marie
21:00 Kristien Spooren
21:30 Faya Santos
22:00 Siebrand