Hiphopstraatgebeuren

Hiphopstraatgebeuren

Woordkracht XII

HHSGPosted by Hiphopstraatgebeuren Fri, March 02, 2018 15:09

De twaalfde editie van het Gentse slam- en Hiphoppodium Woordkracht brengt u Spiritchild (VS), T-Loc, Lisette Ma Neza, Hind Eljadid en Gert Van Lerberghe.

Afspraak op vrijdag 16 maart vanaf 19.30 uur in Herberg Macharius (Coyendanspark 1, 9000 Gent).

Meer info vind je op het Facebook-evenement.

Woordkracht 9

HHSGPosted by Hiphopstraatgebeuren Tue, June 20, 2017 17:04
Vrijdag vindt de negende editie van Woordkracht plaats. Deze editie brengt u Siebrand, Faya Santos, Kristien Spooren en Marie.

Siebrand is een emcee afkomstig uit Hulste, op weg ergens tussen Gent in Kortrijk. Dit jaar won ie de Gentse voorronde van End of the Weak, een freestylen-wedstrijd voor emcees. Deze cyphercat is bezieler van Auw La, een erkende studentenvereniging voor poëzie, en zet zich mee in voor de Kortrijkse Hiphopacademie De Stroate en talloze evenementen zoals Harde Velden en Blaisbattle.

YT: http://bit.ly/Siebrand

Faya Santos is opkomende Nederlandstalige rapper uit Gent. Ondanks z’n jonge carrière heeft de man al enkele visueel sterke clips laten inblikken als ‘Wat als’ en ‘O.N.S.’

YT: http://bit.ly/FaYaSanTos

Kristien Spooren schrijft poëtische teksten en droomt. Als lid van de Auw La Crew organiseert ze avonden rond gesproken woord in Gent. Ze studeert Afrikaanse talen en culturen aan de UGent en volgt een opleiding Woordkunst. Met een groep andere dichters uit Mechelen en omstreken vormt ze sinds april het collectief Weer/Woord. Haar gedichten zijn fragiel en impressionistisch.

YT: http://bit.ly/Kristien

Ma Rie neemt je mee op een muzikale reis met haar gitaar en zoetgevooisde stem.

YT: http://bit.ly/MarieGavel

Tijdsschema:

19:30 deuren open
20:00 open mic
20:30 Marie
21:00 Kristien Spooren
21:30 Faya Santos
22:00 Siebrand
T-shirts en tanktops te koop

HHSGPosted by Hiphopstraatgebeuren Thu, January 12, 2017 10:27

De laatste stuks gaan de deur uit. Blauw, groen, lichtgroen en rood zijn de nog beschikbare kleuren. De maten die er nog zijn, zijn S, M en L.

Morgen zijn de T-shirts en taktops te koop op de cypher die plaatsvindt in het JOC van Gentbrugge, Claragoed 1, 9050 Gentbrugge.

Event op FacebookLichtschrijvers & T-Locs Kraakpandproducties + cypher

HHSGPosted by Hiphopstraatgebeuren Fri, August 05, 2016 08:19

Vanavond komen we in vrede samen om de liefde te bezingen als één en dat allemaal terwijl we plezier beleven!

PEACE, LOVE, UNITY and HAVIN' FUN!

Afspraak om 18 uur in De Kleine Kunst (Ferdinand Lousbergskaai 99, 9000 Gent), waar we Lichtschrijvers & T's Kraakpandproducties steunen tijdens hun optredens, waarna we naar het Keizerpark afzakken om onze wekelijkse traditie te eren.Hiphopmarkt

HHSGPosted by Hiphopstraatgebeuren Mon, January 11, 2016 18:33

Elke maand organiseren we een hiphopmarkt, waarop hiphopgerelateerde spullen te koop, te ruil of te geef worden aangeboden: van muziekdragers als platen en cassettes, over kledij, handtekeningen van hiphopsterren en andere merchandise tot studio-gear, en nog veel meer.Staan er alvast met een standje:

- Hiphopstraatgebeuren
- Clémentine Haelvoet

- Phatmark Collective

- FutureFantastiC
- dj Dizzy Dee

- Negenduust

- De Hossel

- Ténawies.

- Hardhorig

- R&O

Ook een gratis standje op de volgende editie (als particulier, bedrijf of organisatie)? Mailen naar hiphopstraatgebeuren@gmail.com!Nieuwjaarsreceptie

HHSGPosted by Hiphopstraatgebeuren Tue, December 29, 2015 03:25

Op 8 januari 2016 geven we onze eerste nieuwjaarsreceptie. Doorwinterde cyphercats valt het misschien op dat 8 januari 2016 op een vrijdag valt. Vrijdag betekent cypher-time voor hen, dus combineren we de nieuwjaarsreceptie gewoon met een cypher!

Lekker drinken, lekker eten en lekkere muziek.

Leuk extraatje: elke bezoeker krijgt een goodiebag.


Facebook-evenement

Wintercypher

HHSGPosted by Hiphopstraatgebeuren Fri, December 11, 2015 22:47
Elke vrijdag tot en met 25 maart 2016 cypheren we in het jongerenontmoetingscentrum van Gentbrugge, dat op wandelafstand ligt van het Keizerpark.

Samen met Eet de Berg Eetbaar Ledeberg houden we telkens een volkskeuken. Voor een vrije bijdrage krijg je een (h)eerlijke lokale, biologische en vegetarische maaltijd.

Vrije toegang.

Evenement: WintercypherCyphercats @ Festival van de Gelijkheid

HHSGPosted by Hiphopstraatgebeuren Tue, December 08, 2015 10:55
Op uitnodiging van Jamila (Gentse Lente) treedt er heel wat hiphopgeweld op voor het Festival van de Gelijkheid.

Treden op: Gloria Boateng, Yazz, Pasidar, Fatih, de Lichtschrijvers, TeamSlordig, Martijn Nelen, Farah Bouguerra, Sam Renascent, Ronso en Heron from Planet 9.

Afspraak op donderdag 10 december om halfacht in Backstay Bar. Facebook-evenement
Next »